Kouluttautumassa See Beautylla

07.01.2018

Ripsienpidennykset ovat pinnalla, edelleen. Tuntuu että kysyntää, joskin myös kaikentasoista tarjontaakin, on joka nurkan takana. Myös tähän alaan liittyen on hyvä, että koulutuksia järjestetään ja tutkittua tietoa tulee lisää jatkuen.

Itselläni on ollut ripsienpidennykset viimeksi n. 2 vuotta sitten. Vielä tuolloin oli se käsitys ja suositus, että ripset pidetään kuivana 24h tuntia kuitujen kiinnityksen jälkeen, ettei liimasidos hajoa. Pidennysten tullessa markkinoille vuosia sitten suositeltiin jopa että ripsiä ei pestä ollenkaan. Onneksi olemme menossa tiedon suhteen jälleen toiseen suuntaan.

Tänään tein elämäni ensimmäiset pidennykset itse. Niistä tuli hienot. Tarpeeksi luonnolliset (mielestäni tasapaksut karvamadot luomilla eivät vastaa kauniita ripsiä) mutta kuitenkin meikatun vaikutuksen tuovat. Uusimman tiedon mukaan ripset pestiin vedellä ja puhdistusvaahdolla sekä ennen että jälkeen laiton. Voin kuvitella että mahdolliset jälkihöyryt liimasta vähenevät kyllä tällä jälkipesulla. Jään mielenkiinnolla odottamaan, kuinka ripset pysyvät ;)