SOPOLISH - mistä on kyse?

29.12.2017

Kestolakkaus saattaa olla toimenpiteenä jo useammalle tuttu. Kestolakkaushan on ns. rakennekynnen ja kynsilakan välimuoto. Kestolakkauksella ei pidennetä omaa kynttä, mutta sillä saa pitkään kestävät huolitellut kynnet. Eri kestolakka merkkejä on useita ja yhteistä niille on poisto. Kestolakkaus poistetaan joko liottamalla kynsilakanpoistoaineella tai hiomalla lakkaus pois. 

Pronails on kehittänyt kestolakkaukseen uuden ulottuvuuden nimellä SOPOLISH. Tässä kestolakkaustavassa oma kynsi jätetään täysin rauhaan. SOPOLISH perustuu suojaavaan kalvoon, jonka päälle kestolakka kovetetaan uv-/ledvalolla. Näin oma kynsi saa kasvaa rauhassa kestolakan ja kalvon suojassa. Asiakas saa myös poistettua itse lakkauksen kotonaan ilman sen kummempia apuvälineitä.

Mari tuli kokeilemaan SOPOLISH-kestolakkausta. Marin omat kynnet ovat liuskoittuvat ja katkeilevat ja kestolakkaa kokeillaan kynsille nyt ensimmäistä kertaa. Väriksi valikoitui herkullinen PLASTIC PINK, jonka voin kuvitella sopivan tulevaan kesään paremmin kuin hyvin. Hieman päivetystä ja arskat naamalle, jes!